17.03.2011

Ce se intampla cu NeoBux?!

Cred ca majoritatea ati observat schimbarile radicale de la NeoBux .Sigur ati observat  ca reclamele Standard ADS  de $ 0.01  nu mai sunt si avem acces doar la reclamele Micro de $ 0.001  pe care trebuie sa le vanam pe durata intregii zile.Sa tot vanezi la reclame si tot nu reusesti sa faci macar 4 centi, ca daunazi... 
Reactia noastra a fost destul de dura, fiindca schimbarile, fie ele bune sau rele, sunt de obicei, greu de inteles. Si cum majoritatea dintre noi consideram ca lucrurile mergeau  bine la Neobux...exceptand referralii inchiriati care erau sub orice critica, am ajuns la concluzia ca mai bine, nu va fi.
Si unde ne-am dus cu gandul? Ce ne-a trecut prin cap sau ce-am zis cu voce tare?

 "S-a dus si NeoBux...crapa ,e in cadere libera!"..."Nu mai dau clickuri, nu mai e rentabil, renunt!", "Referralii mei vor pleca!"..."Imi retrag banii cat pot de repede  "...etc, etc.


Adminul considera ca schimbarile de la Neobux sunt benefice si se vor vedea in cel mult doua saptamani. Se vorbeste despre 25 martie ca fiind Ziua NeoBux.

"Deoarece pretul pachetelor de reclama a fost redus cu 35%, se preconizeaza o crestere uriasa a numarului de reclame distribuite intr-o singura zi ."


Deci ce s-a intamplat ? In ce consta schimbarea? Care-i strategia NeoBux?


Neobux are acum preturi mai mici pe pachetele de reclama. Cine vrea sa-si faca publicitate va lua in calcul varianta NeoBux.Toti vor da buluc sa cumpere pachete de publicitate si vor fi asa multe reclame distribuite pe zi ,incat noi vom avea de lucru...la greu .Mai mult si mai ieftin! Mai bine decat mai scump si mai putin ...sau deloc! Cel putin asta-i versiunea NeoBux. Daca va fi asa sau altfel, ne vom convinge singuri in urmatoarea perioada.

Va puneti intrebarea acum daca vom fi nevoiti sa vanam toata ziua reclame pe NeoBux  pentru a face cei 4 centi si daca vom reusi asta?!
Dupa cum zice Adminul, nu va fi nevoie :

"Membrii Standard pot face mult mai mult intr-o singura dupa amiaza de sambata. Nimic nu e garantat dar chestia e ca avem mult mai multe reclame decat ne trebuie ca sa ii facem pe membrii Standard sa castige mai mult,si nu o sa dureze toata ziua, nici macar o jumatate de zi."

Daca nu stiati , adminul a facut si un sondaj in legatura cu schimbarile ce au avut loc, fiindca pe forum s-au discutat si pro si contra, se pare ca prin asta s-a incalcat si regulamentul de catre anumiti membri care au fost banati, sau mai rau...

Rezultatul sondajului arata cam asa:


Cei fericiti cu schimbarile: 9560 de useri (63%)
Cei nefericiti cu noile schimbari: 5517 de useri (37%)
(1,3% din totalul de voturi au venit din partea membriilor care detin un upgrade si 98,7% din partea membrilor Standard.)
Deci , membri NeoBux, bucurati-va! In scurt timp vom vedea schimbarea...




De acum totul va fi asa:

Pentru membrii  Standard :
-per click : de la $0.001 pana la $0.015
-per clikurile referalilor inchiriati: de la $0.005 pana la $0.015
-per clikurile referalilor directi: de la $0.0005 pana la $0.015

Pentru membrii  Golden :
-per click : de la $0.001 pana la $0.02
-per clikurile referalilor inchiriati : de la $0.01 pana la $0.02
-per clikurile referalilor directi : de la $0.005 pana la $0.02

Pentru membrii  Golden  cu pachet  Sapphire  Emerald  Diamond  Platinum  Ultimate :
-per click: de la $0.001 pana la $0.02
-per clikurile referalilor inchiriati: de la $0.01 pana la $0.02
-perclikurile referalilor directi : de la $0.01 pana la $0.02

Valoarea primita de pe clikurile referalilor inchiriati va RAMANE ACEEASI!
+ Valoarea reclamelor pe zi va creste enorm.




In concluzie,
NeoBux nu crapa, nu intra in faliment! 
Sa avem rabdare si in perioada imediat urmatoare vom vedea si vom afla...daca Adminul a procedat corect si va aduce dupa cum declara, mai multi bani, mai multi membri noi si o activitate mai buna a referralilor inchiriati.
Va ramane NeoBux  in topul Elitelor PTC?.O sa aflam asta cat de curand!


Toate cele bune !


2 comentarii:

  1. e de urmarit situatia. si sigur va determina schimbari importante/asemanatoare si la celelalte ptc-uri

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma gandeam azi,cine stie ce-i trece si lui OnBux prin cap?! :))

    RăspundețiȘtergere