03.05.2011

AyuWage

ayuwage.com

AyuWage Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

Dovezi de plata aici


Am tot amanat o prezentare a acestui miniptc, insa vazand cum siteurile de gen, cad unu dupa altul ca secerate de gloante, am zis ca mai sunt cateva care inca mai merita atentia, fiindca au ramas pe pozitie, fara macar sa se clatine.

Pe AyuWage banii nu se fac rapid, dar posibilitatea de a primi plata dupa cashout este  mult mai mare decat in cazul majoritatii , unde banii se fac mai usor, insa plata e incerta si nesigura.
AyuWage este in plati de peste un an si este site "Legit", eu sunt membru din iunie 2010 si de atunci am fost platit de fiecare data in termenul specificat.

Pe AyuWage castigi in primul rand pentru a naviga pe siteuri. Pentru vizitarea siteurilor primesti un numar de credite. Creditele apar de regula instantaneu in contul tau.

Dupa ce-ti faci cont si te loghezi, instalezi toolbarul in functie de browserul pe care-l folosesti.
Acesta iti va facilita intrarea mai simpla pe site,vei sti mereu cate credite ai si daca ai anunturi disponibile.
Instalarea toolbar nu este obligatorie.

In primul rand trebuie sa citesti si sa respecti instructiunile. Daca nu le respecti vei primi avertisment "warning". La mai multe avertismente , contul iti poate fi suspendat.Sfatul meu , nu depasiti 3 "warning" pe zi.Daca ati luat cel mai bine e sa va opriti si sa asteptati ca ele sa expire.

De asemeni trebuie sa folosesti o conexiune originala ISP.Folosirea de Proxi sau VPN incalca regulamentul(TOS).

La "Start earning", la "Your Member Area Start Earning Options" ai 5 optiuni din care primele doua vor fi cele mai active.

1."view sites" - dai click pe "view sites" si daca ai anunturi disponibile, acestea vor fi afisate mai jos.
Dupa cum scrie la instructiuni, dai click si astepti 20 de secunde pentru a fi creditat.Pentru fiecare click valid primesti doua credite.In toolbar iti sunt afisate creditele in partea dreapta, poti sa astepti pana cand vezi ca ai fost creditat. Inchizi pagina si intri la urmatoarea. Nu trebuie sa mai navighezi pe pagina. Doar deschizi, astepti 20 de secunde ca sa fii creditat si inchizi;

2."regular sites" - aici ai doua tipuri :"focused sites" si "standard sites".
La prima varianta intri pe site dai un click pe o reclama adsense si astepti 10 secunde sa fii creditat, .La standard sites, intri pe site si navighezi prin pagini timp de 10 secunde pentru a fi creditat. Aici primesti intre 10 si 30 de credite pe afisare;

3."serch sites" - aici trebuie sa cauti un site folosind browserul si  respectand instructiunile;

4."signup sites" - inregistrare pe siteuri sau download de programe;

5."survey sites" - pentru Romania nu cred ca sunt disponibile. Pana acum n-am avut norocul sa prind nici un "studiu de piata".

10 credite = $0.005;
castigi 10% din click referral;
numar nelimitat de referrali;
toate tarile acceptate;
minim fixat de plata $5 ;
platile se fac prin PayPal si AlertPay in maxim 5 zile.
nu exista risc, nu trebuie sa investesti .


Pentru inregistrare click pe banner.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu