31.03.2011

Schimbari la KlickAdz

  •  Membrii Free:    $ 0.01    pe click ,$0.0025 click referral,    5 ads/zi , plata la  $150;
  • Membrii  Starter:$0.0125 pe click, $ 0.01    click referral,  20 ads/zi,  plata la  $100; = $5.00;
  • Membrii Earner: $0.0150 pe click ,$0.0150 click referral,  50 ads/zi, plata la   $100, =$15.00;
  • Power Earner :   $ 0.02    pe click ,$ 0.02     click referral, 75 ads/zi, plata la   $100, =$ 25.00.

In principal , s-au modificat preturile la upgrade, cel mai ieftin era $2 dupa care s-a facut $4 , iar acum $5;si ce-i mai important s-a modificat suma la care poti sa retragi banii; $100 pentru primul nivel de upgrade e foarte mult in comparatie cu suma pe care o poti realiza zilnic cu putinii referrali pe care o sa-i mai poti pastra.


Noile schimbari ale modului in care functioneaza siteul nu face decat sa ne indeparteze, cu toate ca unii dintre noi au investit intr-un upgrade. La cat de bine mergea , nu inteleg cum de nu mi-am dat seama ca nu avea cum sa tina .Asadar, o sa expun pe scurt, daca doriti detalii intrati direct pe site si culegeti de acolo toate datele .
Adminul expune pe forumul lor modul de functionare de la care nu trebuie sa ne abatem, fiind riscul sa fim exclusi din sistem ..[...ce pierdere!!].
  1. Inscriere pe site , in cazul in care n-ati facut asta;
  2. Upgrade la "Starter", cat mai curand posibil [...se grabeste omu'!];
  3. Logarea zilnica si click zilnic pe reclame si inscriere de referrali, precum si inchiriere de referrali;
  4. Odata ce atingi suma minima de retragere, poti solicita plata.[ aici e o mare problema, fiindca ai marele risc sa te apuce Craciunul sau 2012...avand in vedere ca suntem in martie];
  5. Cand se termina upgradul "Starter", treci la nivelul urmator de upgrade. Asta inseamna ca pana ajungi la primul cashout , platesti luna de luna upgrade Starter"...pana la iarna  , cand se presupune ca primesti ceva. Daca primesti, trebuie sa-ti faci upgrade la urmatorul nivel" Earner".[mare lucru, minune sa ajunga cineva in faza asta];Lucrurile se repeta si dupa urmatorul cashout se trece si la ultimul nivel de upgrade "Power Earner".
Noul mod de functionare a KlickAdz seamana  sau te duce cu gandul  la  modul de functionare a Clix - Cents, numai ca la ultimul faci banii in cel mult trei luni, daca nu ai referrali ...pe cand la KlickAdz te prinde 2012 si tot nu ajungi la cashout .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu