10.03.2011

Cum fac un cont PayPal?

PAYPAL

-este cel mai răspândit procesor de plati în lume şi este deţinut de compania americană PayPal,Inc ,iar în Europa este oferit prin  compania  luxemburgheză PayPal. Compania PayPal,Inc este deţinută de către compania Ebay.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Serviciul oferit de PayPal funcţionează ca un cont bancar, singura diferenţă este că printr-un cont PayPal totul se realizează electronic, din faţa calculatorului, prin intermediul unei conexiuni de internet.Utilizatorul unui cont PayPal îşi poate încărca contul cu o anumită valoare, pentru aceasta folosindu-se de un card bancar compatibil pentru plăţi online. Banii vor fi retraşi din contul tradiţional şi mutaţi în cel electronic. De asemeni se pot face transferuri din contul PayPal în cel traditional. Cardurile compatibile, PayPal sunt cele VISA si MASTERCARD.
VISA poate fi folosit pentru transfer de bani din PayPal în contul bancar, pe cand MASTERCARD poate fi folosit doar pentru plăţi online. Deci atenţie! Cei care vreţi să transferaţi sumele primite în PayPal de pe diferite siteuri , in contul bancar ,aveţi nevoie de un card VISA.Cu MASTERCARD nu veţi reuşi să vă transferaţi banii din PayPal.

FOARTE IMPORTANT !

 La contul de PayPal aveti nevoie de o parola puternica. Asta inseamna ca trebuie sa contina cel putin,litere mari, litere mici si cifre.
Intotdeauna cand va logati sa introduceti parola folosind tastatura virutala de pe windows. Tastatura o activati astfel : click pe "start"/"run", tastati "osk" si  dati "ok". Tastatura virtuala va apare pe desck. Folositi aceasta metoda de fiecare data fiindca numai asa contul va va fi in siguranta.


Cum schimb parola PayPal

My account-->Profile-->Pasword


1.Cum ma inregistrez?
Dacă nu aveţi încă un cont , daţi click pe bannerul de mai jos...

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

...click pe "sign up" si alegeti varianta "Personal", click  "get started";
Completaţi formularul cu:
  •   adresa de e-mail pe care vreţi să faceţi contul;
  • parola cat mai complexă şi foarte important să nu fie identică cu cea care corespunde adresei de messenger;
  • prenume, nume, adresa,oras, cod postal (dacă nu stiti codul , click aici);
  • judet, numar de telefon mobil.

 Datele sa fie  reale si să  corespundă cu datele deţinute de banca la care aveţi cont.


În cazul în care nu deţineţi încă un card VISA sau MASTERCARD, debifaţi recomandarea "Link my credit card so I can start shopping right away";


...si daţi click pe "agree and create account".


În cazul in care detineţi un card , lăsaţi recomandarea bifată si completaţi numărul cardului si data cand acesta expira.


Urmează confirmarile si intrebarile de siguranţa ,după care o sa vă logaţi în contul propriu.

ATENTIE! NU  FOLOSIŢI ACEEAŞI PAROLĂ CA LA ADRESA DE MESSENGER (E-MAIL) !; 


Nu salvaţi parola în calculator si  incercaţi să o scrieti cu ajutorul tastaturii virtuale din  Windows (click  pe "start/run/osk/ok");Şi asta de fiecare dată când vă logaţi în contul procesorului de plată.



2.Verificarea contului 


După adaugarea cardului (recomandat VISA) va fi necesară verificarea contului. După ce adaugi datele cardului, PayPal îţi va percepe din contul bacar o taxă de 1.50 euro, ce va fi returnată in contul PayPal  după verificare .
Tranzacţia efectuată de PayPal prin care va percepe taxa ,va aparea in extrasul de cont ,tranzacţia va fi insoţită de un cod format din 4 cifre, cod care va trebui să-l introduceţi  în contul PayPal pentru ca verificarea sa fie completă. Pentru asta va trebui să faceţi un drum la bancă sau mai simplu dacă aveţi acces la cont , online .Codul din extrasul de cont va aparea ca exemplu: "PaYPal*1234".

3.Retragere /Depunere de Fonduri
Retragi bani accesând secţiunea My Account/Withdraw/Withdraw funds to your card.
În pagina care se deschide , va trebui să introduci suma pe care vrei s-o retragi, după care dai click pe "continue" si "confirm".
Banii vor intra pe card in 3-4 zile lucratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu