26.02.2012

My Browser Cash

Castigă bani in fiecare zi
Instalează complet gratuit software-ul automat!




Cum funcţionează:

- Inregistreaza-te si Download Software MyBrowserCash.

- Începe să câştigi bani în timp ce eşti online!

- Plăţile se efectuează în Paypal sau AlertPay.

- Share Wealth System - Cu sistemul de referrali poţi face bani chiar şi atunci cănd nu eşti online!

Cum functioneaza MyBrowserCash?

Este simplu, din timp în timp, software-ul va afişa anunţuri pe site-urile pe care le vizitaţi. In momentul în care apar, va trebui să le deschideţi.

Dacă sunt momente când nu doriţi să vedeţi anunţurile, programul se poate dezactiva printr-un simplu clic dreapta "Dezactivează MyBrowserCash".
Siteul plăteşte.
Click pe banner pentru înregistrare.




dovada de plata...

Photobucket

2 comentarii:

  1. M-am inregistrat cu bannerul dvs. Acum, ma puteti ajuta ? Nu prea am prins ideea din ce trebuie facut. Astept raspuns:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Intri in contul tau la "account seting" iar in lista din stanga cauti "download software". Instalezi programul si asociezi acel program cu contul tau.Dupa instalare si confirmare, o sa-ti apara in dreapta jos , in bara "quick launch", o iconitza cu un dolar verde. Din acel loc la anumite intervale de timp va aparea un banner. Va trebui sa dai clcik pe linkul din acel banner.vizualizezi pagina care se deschide 10-15 secunde , dupa care poti inchide. Sunt anumite intervale orare cand apar acele bannere, ele nu sunt disponibile non stop. Daca mai ai nelamuriri , iti voi da toate detaliile de care ai nevoie.Pe curand!

    RăspundețiȘtergere