18.02.2011

OMLM - Joburi pe net

OMLM -Prelaunch 
- online multi level marketing -În sfârşit s-a ivit o oportunitate de a face bani pe internet, fără a fi nevoit să investeşti. Este absolut GRATUIT!
Lansarea are loc de ziua Independenţei pe 4 iulie 2011.OMLM este 100% free , nu eşti obligat să faci upgrade, sau să plăteşti vreun abonament lunar. O să ai la dispoziţie 5 siteuri cu nume de domeniu gratuit,din toate sectoarele de interes: entertainment, dating, finanţe, jocuri şi literatură. Fiecare site va genera venituri din reclame, link de referral si vânzări de produse digitale.
Oamenii pe care-i recrutezi te vor ajuta să câştigi mai mult, având un anumit procent din vănzările lor pe 5 nivele.Nu e necesar să fii expert în vânzări,marketing şi nici n-o să ai nevoie de cineva să te înveţe.
Cei de la OMLM sunt aşa de încrezători ca aceasta afacere va merge, încăt promit 1000 de dolari acelor membri care nu vor reuşi sa facă bani din asta!.
Fă-ţi un cont acum şi până la lansare, construieşte-ţi propria linie de referrali, recrutează-ţi prietenii, rudele, cunoscuţii în ce-a ce ar putea fi cea mai tare afacere de pe net.
Nu ai nimic de pierdut! totul este gratis! Înscrie-te!Click aici sau pe banner!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu