18.05.2010

NeoBux



Neobux este liderul în domeniu, siteul cu peste 3 milioane de membri în întreaga lume, cel care a introdus sistemul de plată instant şi sistemul de închiriat referrali.
După ce te-ai înscris pe NeoBux, intri la "View Advertisements" şi deschizi reclamele timp de 30 de secunde. Vei fi cronometrat, aşa că o să ştii cănd poţi să părăseşti pagina şi să intri pe următoarea. Căştigi mai mulţi bani cu ajutorul sistemului de referrali (recomandari). Aceştia pot fi direcţi sau închiriaţi pe o perioada de 30 de zile. Referralii direcţi sunt cei care se înscriu de pe linkul tău pe care-l găseşti la secţiunea "Banners", însă trebuie sa ştii ca membrii noi nu pot avea referrali direcţi decât după 30 de zile şi după cel puţin 100 de clickuri efectuate.În schimb, poti sa închiriezi din momentul în care ai fonduri.
Pentru fiecare link vizitat primeşti 1 cent, iar pentru cele vizitate de referralii tai primeşti 0.5 centi.Dacă într-o zi nu vizitezi nici o reclamă, în ziua următoare nu vei primi nimic de pe urma referralilor tăi. Ca să închiriezi referrali, trebuie să dispui de fonduri. Ca să le adaugi, intri la "Renting Balance" şi alegi de unde transferi fondurile: din "Main Balance"sau din AlertPay sau PayPal. E de preferat prima variantă atunci când nu doreşti să investesti. Ca exemplu: 3 referrali închiriaţi te costă $0.75, bani pe care odată ce i-ai strâns îi poţi folosi in acest scop.Poţi inchiria referrali în momentul în care butonul "Referrals" va fi verde. Odată ce ai ajuns la suma minimă, butonul "Your Payment" va fi verde, cea ce înseamnă că poţi să ceri plata.
Suma minimă este de $2 la prima plată şi va creşte  cu 1 dollar la fiecare cashout. După ce-ai dat click si ai confirmat e-mailul procesorului de plăţi, banii vor intra instant in contul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu